Троє людей отримали поранення через обстріл Дніпропетровщини

Троє людей отримали поранення через обстріл Дніпропетровщини -

Троє людей отримали поранення через обстріл Дніпропетровщини - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
23 жовтня 2022 10:32

Сьогодні зранку, 23-го жовтня, російські війська обстріляли Нікополь, що у Дніпропетровській області. Є постраждалі серед мирного населення.

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що вранці росіяни обстріляли один із районів міста Нікополь. Масштаби руйнувань наразі уточнюються. Жителів міста він закликав побути вдома, поки буде тривати обстеження території Нікополя на предмет касетних боєприпасів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів подробиці атаки. Так, місто обстріляли з реактивних систем залпового вогню. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу постраждали троє людей. також пошкоджені будівлі, сталася пожежа. Деталі події будуть відомі пізніше.

Росіяни обстріляли Нікополь з РСЗВ -Росіяни обстріляли Нікополь з РСЗВ - фото: t.me/mykola_lukashuk

Постраждали троє людей -Постраждали троє людей - фото: t.me/mykola_lukashuk

Нагадаємо, що сьогодні вночі з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії окупанти вдарили по Марганецькій громаді у Нікопольському районі. Внаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав. Масштаби руйнувань наразі з’ясовуються. Також вночі наші військові збили на Нікопольщині ворожий дрон-камікадзе.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах