Як минула ніч на 23 жовтня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 23 жовтня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 23 жовтня у Дніпропетровській області - фото: focus.ua

Події
23 жовтня 2022 09:22

Російські війська продовжують атакувати Дніпропетровську область. Всю ніч ворог обстрілював Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії вдарили по Марганецькій громаді. Внаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав. Масштаби руйнувань наразі з’ясовуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів, що вранці росіяни здійснили обстріл одного з районів міста Нікополь. Масштаб руйнувань та наявність постраждалих з'ясовується.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що в інших районах Дніпропетровщини вночі ворожих обстрілів не було зафіксовано. Радіаційний фон перебуває в нормі.

Нашим військовим вдалося збити один ворожий дрон. Так, під час нічної атаки росіян наші військові з повітряного командування "Схід" знищили над Дніпропетровською областю ворожий дрон-камікадзе Shahed-136. Його збили у Нікопольському районі.

У Повітряному командуванні ЗСУ повідомили, що у ніч на 23 жовтня противник уже "традиційно" атакував південь країни ударними дронами-камікадзе. Всього наші військові знищили 16 ворожих дронів, з яких 11 – у Миколаївській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах