У місті на Дніпропетровщині не працюватимуть сирени через відключення електроенергії

У місті на Дніпропетровщині через відключення електроенергії не працюватимуть сирени

У місті на Дніпропетровщині через відключення електроенергії не працюватимуть сирени - фото: sporcle.com

Події
22 жовтня 2022 17:07

Внаслідок ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі та перевантаження електромережі, у Дніпропетровській області почалися аварійні відключення світла. У зв'язку з цим у Нікополі не працюватимуть сирени. 

Як повідомив керівник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, про повітряну тривогу сповіщатимуть автомобілі ДСНС та поліції. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він попрохав жителів міста поставитися до нововведень з розумінням. 

– Увага! За відсутності електропостачання, а також його періодичним відключенням, сирени у містах не працюватимуть! Про тривогу сповіщатимуть автомобілі ДСНС та поліції! Поставьтеся з порозумінням до ситуації! В країні війна! Бережіть себе та своїх близьких! – написав Євген Євтушенко. 

Нагадаємо, протягом цього тижня Дніпропетровська область зазнала великої кількості ворожих ракетних атак. Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, найчастіше росіяни завдавали ударів по Криворізькому, Дніпровському та Кам’янському районах Дніпропетровщини. Є суттєві руйнування критичної та енергетичної інфраструктури на цих територіях.  

Микола Лукашук закликав населення бути готовим до того, що через ракетні удари можуть бути перебої з теплом та електроенергією. Проте всі енергетики та аварійні служби знають, що робити при такому сценарію.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах