Микола Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області

Микола Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області

Микола Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
21 жовтня 2022 15:50

Протягом цього тижня Дніпропетровська область зазнала великої кількості ворожих ракетних атак. Окупанти били по енергетичній та критичній інфраструктурі.  

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, найчастіше росіяни завдавали ударів по Криворізькому, Дніпровському та Кам’янському районах Дніпропетровщини. Є суттєві руйнування критичної та енергетичної інфраструктури на цих територіях.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Микола Лукашук закликав населення бути готовим до того, що через ракетні удари можуть бути перебої з теплом та електроенергією. Проте всі енергетики та аварійні служби знають, що робити при такому сценарію.  

На сьогодні поставлене завдання – зменшити навантаження на енергетичну систему на 10-20%. Поки вибіркових відключень в області немає. Адже всі, починаючи від маленьких сел до великих міст Дніпропетровщини, економлять електроспоживання.  

Щодо обстрілів Нікопольського району, то за словами Миколи Лукашука, один день там було спокійніше. Це пов’язано з поступовим звільненням Херсонської області. Ворог має  все менше шансів безкарно обстрілювати мирне місто.  

Також Микола Лукашук додав, що наразі у Дніпропетровській області проживає 350 тисяч внутрішньо переміщених осіб. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах