У Дніпрі чоловік, який вбив дитину, ховав у гаражі тіло пенсіонера

У Дніпрі чоловік, який вбив дитину, ховав у гаражі тіло пенсіонера -

У Дніпрі чоловік, який вбив дитину, ховав у гаражі тіло пенсіонера - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
20 жовтня 2022 13:07

Правоохоронці знайшли тіло 64-річного чоловіка, який зник у Дніпрі пів року тому. До його вбивства причетний чоловік, якого недавно затримали за те, що він вбив 13-річного хлопчика.

Як повідомили у ГУ НП у Дніпропетровській області, тіло вбитого чоловіка знайшли на території гаражного кооперативу у Дніпрі. Як з’ясувалося, чоловіки раніше були знайомі, але між ними виникла сварка. Конфлікт закінчився тим, що один із них ударив ножем іншого близько десяти разів. Коли чоловік помер, то нападник сховав його тіло у підвалі гаража.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора, 19 жовтня, слідчі вручили затриманому повідомлення про підозру за умисне вбивство.

У Дніпрі тіло зниклого пенсіонера знайшли у підвалі -У Дніпрі тіло зниклого пенсіонера знайшли у підвалі - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що декілька днів тому правоохоронці затримали у Дніпрі 59-річного чоловіка, який вбив 13-річного хлопчика. Тіло дитини виявили ще у серпні з вогнепальними та ножовими пораненнями. Чоловік ретельно готувався до скоєння вбивства. Для цього підібрав автомобіль, встановив підроблені номерні знаки та активно використовував засоби маскування. Попри це, поліцейським вдалося вийти на слід підозрюваного.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах