Вистрелив і ударив ножем: у Дніпрі затримали вбивцю 13-річного хлопчика

Вистрелив і ударив ножем: у Дніпрі затримали вбивцю 13-річного хлопчика

Вистрелив і ударив ножем: у Дніпрі затримали вбивцю 13-річного хлопчика - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
18 жовтня 2022 16:36

У Дніпрі знайшли і затримали чоловіка, який жорстоко вбив 13-річного хлопчика в Чечелівському районі міста. 

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, подія сталася в серпні цього року. У 60-річного чоловіка був конфлікт з родиною 13-річної дитини. Коли хлопчик був сам вдома, злочинець зайшов до будинку і вистрелив у нього. Також наніс численні удари ножем по тілу.  

Від отриманих травм хлопчик помер на місці. Його тіло знайшли правоохоронці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами начальника управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області Ростислава Горбача, близько двох місяців поліцейські ретельно збирали речові докази та вивчали їх.  

– Було встановлено, що зловмисник ретельно готувався до скоєння вбивства. Для цього підібрав автомобіль, встановив підроблені номерні знаки та активно використовував засоби маскування. Незважаючи на це, поліцейським вдалося вийти на слід підозрюваного, – розповів Ростислав Горбач. 

У Дніпрі чоловік жорстоко вбив 13-річного хлопчикаУ Дніпрі чоловік жорстоко вбив 13-річного хлопчика - фото: dnipr.gp.gov.ua

У ході проведення санкціонованих обшуків, вдома у підозрюваного знайшли гранати, понад 200 патронів, 9 пістолетів та понад 20 ножів. Також були виявлені автомобіль, перука, накладні вуса та борода. Всі речі вилучили.  

Винному чоловіку повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства малолітньої дитини та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу (п. 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах