На Дніпропетровщині на ворожому снаряді підірвався трактор

На Дніпропетровщині на ворожому снаряді підірвався трактор -

На Дніпропетровщині на ворожому снаряді підірвався трактор - фото умовне: facebook.com/MNSDNE

Події
18 жовтня 2022 10:04

У Дніпропетровській області на ворожому снаряді під час робіт у полі підірвався трактор. Водій не постраждав.

Очільник Дніпропетровської облради розповів, що подія сталася у Зеленодольській громаді Криворізького району. Пообіді на ворожому боєприпасі підірвався трактор. Тракторист саме проводив польові роботи. Внаслідок вибуху чоловік не постраждав, пошкоджено сільськогосподарську машину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ГУ ДСНС Дніпропетровської області наголошують, що після ворожих атак райони усіяні вибухонебезпечними предметами. Їх щодня знищують піротехніки. Лише за вчора, 17-го жовтня, на Дніпропетровщині знешкодили 40 ворожих снарядів. Також наші піротехніки допомагали на Херсонщині, де ліквідували шість смертоносних "знахідок".

Проте аби знешкодити всі снаряди, що лишилися після ворожих обстрілів, потрібен час, зауважують рятувальники. Тому ДСНСники закликають мешканців регіону стерегтися снарядів. Побачили пiдозрiлий предмет –  не торкайтеся його, а дзвоніть 101 або 102.

Нагадаємо, що зранку росіяни вдарили двома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпрі. Через атаку виникла сильна пожежа. Є серйозні руйнування. Без електрики наразі залишилася частина міста. На лівому березі такоє є перебої з водою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах