Вибухи у Дніпрі 18 жовтня: що відомо

Окупанти вдарили ракетами по Дніпру: є серйозні руйнування -

Окупанти вдарили ракетами по Дніпру: є серйозні руйнування - фото: t.me/truexadnepr

Події
18 жовтня 2022 09:16

Сьогодні, 18-го жовтня, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по об’єкту енергетичної інфраструктури.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, росіяни нанесли удар двома ракетами. Внаслідок атаки виникла пожежа – є серйозні руйнування. Очевидці опублікували фото з місця "прильоту", де видно великий стовп диму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наслідки ракетного удару по Дніпру -Наслідки ракетного удару по Дніпру - фото: t.me/truexadnepr

Без електрики лишилися окремі райони Дніпра, Синельникового та Васильківки. Знеструмлена одна з насосних станцій "Дніпроводоканалу". На лівому березі міста Дніпра перебої з водою. Керівник ОВА зауважив, що всі служби стануть до роботи лише тоді, коли мине небезпека нових атак.

- Будь ласка. Нам допоможе лише економне споживання. Заощаджуємо електрику всюди, де можливо. Зараз це надважливо, – написав Валентин Резніченко.

У департаменті транспорту ДМР повідомили, що у зв'язку з подіями ранку тимчасово зупинена работа автобусних маршрутів №18 та №134. Рух тролейбусного маршруту №6 організовано від проспекту Яворницького до Південного мосту. 

Нагадаємо, що вчора, 17-го жовтня, із-за російських атак по енергетичній інфраструктурі у Кам’янському районі без електропостачання залишалася частина Дніпропетровської області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах