У Дніпрі жінка, яка мала велику пухлину, народила здорову дівчинку

У Дніпрі жінка, яка мала велику пухлину, народила здорову дівчинку

У Дніпрі жінка, яка мала велику пухлину, народила здорову дівчинку - фото: 24tv.ua

Події
14 жовтня 2022 17:57

Сьогодні, 14 жовтня, у Дніпрі, незважаючи на важкі випробування, на світ з’явилася маленька українка. Мама новонародженої дівчинки Євгенія – справжня героїня. 

Вагітність Євгенії була дуже складною і вимагала дуже багато сил. На 18-му тижні у жінки діагностували велику пухлину заочеревного простору, ускладнену гострим тромбозом стегнової вени. Подальше виношування дитини було під питанням. Про це повідомили на сторінці акушерського відділення лікарні імені Мечникова у Facebook. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Так, акушерсько-гінекологічна служба разом з хірургами провели надскладну операцію з видалення пухлини та зберегли життя жінки. Всю вагітність Євгенія була під наглядом акушерів, судинних хірургів та анастезіологів.  

Сьогодні, 14 жовтня, о 08:50 завдяки лікарям на світ народилася її донька вагою 3090 та зростом – 50 сантиметрів. Зараз мама та дівчинка почуваються добре. 

У Дніпрі народилася маленька українкаУ Дніпрі народилася маленька українка - фото: facebook.com/akusherstvomechnikova

Нагадаємо, у Дніпропетровській області діти продають власноруч зроблені цукерки, лимонади, сувеніри, улюблені іграшки, влаштовують вуличні концерти чи грають з перехожими у шашки. Вони роблять усе можливе, аби зібрати кошти для українських захисників

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах