Проблеми з серцем: як почувається пес Крим, який постраждав від ракетного удару

Проблеми з серцем: як почувається пес Крим, який постраждав від ракетного удару

Проблеми з серцем: як почувається пес Крим, який постраждав від ракетного удару - фото: adm.dp.gov.ua

Події
14 жовтня 2022 14:29

29 вересня після ворожого ракетного удару по Дніпру на руїнах зруйнованого будинку знайшли постраждалого пса Крима. Фахівці комунального підприємства "Зооконтроль" забрали собаку. Хвостатий пацієнт мав серцеву недостатність, контузію, часткову глухоту та сліпоту. Згодом його стан покращився. За долю пса досі переживають тисячі українців та іноземців. Мер Дніпра Борис Філатов розповів, як Крим почувається зараз.  

За його словами, пес Крим має проблеми з серцем та не дуже добрий стан здоров’я. Наразі ветеринари лікують його. Також собака має проблеми з психікою та боїться інших тварин і людей. Про це мер Дніпра розповів у в ефірі марафону "Інформоборона" на телеканалі Дніпро TV.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Борис Філатов додав, що після повного лікування він обов’язково повідомить про стан пса Крима та його подальшу долю.  

– Я дуже переймався за пса Крима, у нього зараз проблеми з серцем, почувається він не дуже добре. Наші ветеренари хочуть вилікувати серце та лікувати далі. Також у цього собаки проблеми з психікою. Він лякається та кидається на чужих тварин та людей, він боїться. Я особисто переймаюся за нього. Наші спеціалісти з ним пораються, після лікування ми обов’язково повідомимо про його стан, – сказав міський голова. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах