У місті на Дніпропетровщині не будуть вмикати вуличне освітлення

У місті на Дніпропетровщині не будуть вмикати вуличне освітлення -

У місті на Дніпропетровщині не будуть вмикати вуличне освітлення - фото: novolampa

Події
11 жовтня 2022 16:40

Обласна влада закликала жителів Дніпропетровщини заощаджувати електроенергію, тому в одному з міст вирішили відмовитися від вуличного та дворового освітлення.

Як повідомив мер Новомосковська Сергій Рєзнік, вчора було прийнято рішення про тимчасову відмову від вуличного та дворового освітлення. За його словами, це необхідний захід, який дозволить зменшити навантаження на електромережі, що потребують відновлення після ракетної атаки.

Таким чином, сьогодні, 11-го жовтня, у Новомосковську не будуть вмикати вуличне та дворове освітлення. Містян закликали також допомогти швидше відновити мережі – для цього потрібно обмежити використання енергоємних приладів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні росіяни поцілили ракетами по енергетичній інфраструктурі у Павлоградському та Кам’янському районах Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілів є серйозні руйнування. Багато населених пунктів залишилися без світла.

До роботи долучилися усі служби – рятувальники ліквідують наслідки прильотів, а енергетики відновлюють обладнання і утримують роботу системи. Валентин Резніченко повідомив, що у зв'язку з цим в області запроваджується режим тотальної економії електроенергії, щоб могли працювати лікарні, транспорт та інша важлива соціальна інфраструктура.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах