На Дніпропетровщині запроваджують режим тотальної економії електроенергії

На Дніпропетровщині запроваджують режим тотальної економії електроенергії -

На Дніпропетровщині запроваджують режим тотальної економії електроенергії - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
11 жовтня 2022 14:27

Більше п’яти годин у Дніпропетровській області тривала повітряна тривога. Російські війська знову завдавали ударів по об’єктах життєзабезпечення.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що росіяни поцілили ракетами по енергетичній інфраструктурі у Павлоградському та Кам’янському районах. Внаслідок обстрілів є серйозні руйнування. Багато населених пунктів залишилися без світла.

До роботи долучилися усі служби – рятувальники ліквідують наслідки прильотів, а енергетики відновлюють обладнання і утримують роботу системи. У зв'язку з цим в області запроваджується режим тотальної економії електроенергії, щоб могли працювати лікарні, транспорт та інша важлива соціальна інфраструктура.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Валентин Резніченко закликав всіх заощаджувати електроенергію. Він запевнив, що всі пошкодження відновлять, проте на це потрібен час.

Нагадаємо, що з самого ранку російські війська знову почали завдавати ракетних ударів по Дніпропетровській області. Нашим військовим вдалося збити декілька ворожих ракет.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах