Борис Філатов висловився про Путіна до Дня його народження

Борис Філатов висловився про Путіна до Дня його народження

Борис Філатов висловився про Путіна до Дня його народження - фото: tabloid.pravda.com.ua

Події
07 жовтня 2022 14:04

Сьогодні, 7 жовтня, президенту РФ Володимиру Путіну виповнилося 70 років. Мер Дніпра Борис Філатов висловився з цього приводу про диктатора. 

Борис Філатов зазначив, що Путін наприкінці життя вніс вагомий внесок у занепад своєї країни та перетворив на безмовну худобу 140 мільйонів людей.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Сьогоднішній ювіляр під кінець життя може записати собі у досягнення  те, що він перетворив майже 140 мільйонів людей на безмовну худобу. Зібрав навколо себе як "управлінців" та "еліти" виродків, злодіїв та дегенератів. На десятиліття вперед зробив посміховиськом на весь світ "велику культуру" та "другу армію світу", – написав Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook. 

Крім цього, мер Дніпра додав, що більшість підданих диктатора не розуміють всіх жахливих дій їхнього керівника. 

Мер Дніпра Борис Філатов про ПутінаМер Дніпра Борис Філатов про Путіна - фото: facebook.com/BorysFilatov

Нагадаємо, що 3 жовтня, найбагатша людина світу та власник компаній Space X і Tesla Ілон Маск опублікував пост у Twitter, де запропонував "формулу миру", яка допоможе Україні завершити війну. Проте описані ним умови були вигідними для Росії. Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на заяву Ілона Маска. У своєму пості у Facebook він зазначив, що проблема не у мільярдері, а в тих, хто досі перекладають відповідальність за себе і свою країну на когось іншого.

Також мер Дніпра додав, що українці пережили вже дуже багато жаху. Тому про існування Ілона Маска і його заяви через два дні всі забудуть. Борис Філатов навіть назвав його нецензурним словом.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах