Борис Філатов прокоментував заяву Ілона Маска щодо миру між Україною та РФ

Борис Філатов прокоментував заяву Ілона Маска щодо миру між Україною та РФ

Борис Філатов прокоментував заяву Ілона Маска щодо миру між Україною та РФ - фото: dniprorada.gov.uа

Події
04 жовтня 2022 10:41

Вчора, 3 жовтня, найбагатша людина світу та власник компаній Space X і Tesla Ілон Маск опублікував пост у Twitter, де запропонував "формулу миру", яка допоможе Україні завершити війну. Проте описані ним умови були вигідними для Росії. Це обурило користувачів Мережі та представників влади. На заяву Ілона Маска відреагував також мер Дніпра Борис Філатов. 

У своєму пості у Facebook Борис Філатов зазначив, що проблема не у мільярдері, а в тих, хто досі перекладають відповідальність за себе і свою країну на когось іншого.  

– Проблема не в екзальтованому мільярдері. У своєму позаминулому житті я знав багатьох із них. Перефразовуючи Талейрана, величезна кількість людей можуть жахнутися, якщо зрозуміють які нікчеми перебувають при владі, грошах та славі. Проблема у кожному з нас. Досі вірять, що є Великий Дядько, який вирішить наші проблеми. Тих, хто живе патерналізмом, порожніми надіями і бажанням перекласти відповідальність за себе і свою Країну, – написав Борис Філатов. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також мер Дніпра додав, що українці пережили вже дуже багато жаху. Тому про існування Ілона Маска і його заяви через два дні всі забудуть. Борис Філатов навіть назвав його нецензурним словом. 

Борис Філатов прокоментував заяву Ілона МаскаБорис Філатов прокоментував заяву Ілона Маска - фото: facebook.com/Борис Філатов

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах