Запросив подивитися на цуценят: на Дніпропетровщині чоловік викрав двох дітей

Запросив подивитися на цуценят: на Дніпропетровщині чоловік викрав двох дітей -

Запросив подивитися на цуценят: на Дніпропетровщині чоловік викрав двох дітей - фото: depositphotos.com

Події
06 жовтня 2022 10:04

Житель Дніпропетровської області привів до себе додому двох маленьких дівчаток – чотирьох та семи років. Потім він почав їм погрожувати.

Як повідомили у ГУ НП у Дніпропетровської області, злочин стався 3-го жовтня близько 19:50 в одному із селищ Синельниківського району. Так, чоловік запросив до себе дітей під приводом подивитися цуценят. Дівчатка довірилися йому і пішли за ним.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли вони прийшли в оселю чоловіка, то він почав погрожувати їм побиттям і зав’язав руки старшій дівчинці. Чоловік відволікся і у цей час чотирирічна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все, що сталося батькам, яка згодом і знайшли її подругу у будинку нападника. Після цього на місце викликали правоохоронців.

Поліцейські затримали 37-річного чоловіка. Як з’ясувалося, три місяці тому він звільнився з місця позбавлення воля. Він був засуджений за аналогічний злочин. Слідчим за погодженням із прокуратурою чоловіку повідомили про підозру за незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Невдовзі йому оберуть запобіжний захід.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах