Бійці з Дніпропетровської області показали, як використовують трофейну гармату

Бійці з Дніпропетровської області показали, як використовують трофейну гармату

Бійці з Дніпропетровської області показали, як використовують трофейну гармату - фото: facebook.com/93OMBr

Події
04 жовтня 2022 13:05

Військові з Дніпропетровської області захопили на деокупованих територіях російську гармату 2С5 "Гіацинт-С". Вони показали, як вона працює на перемогу України.  

Цінний трофей – гармату 2С5 "Гіацинт-С" захопили бійці 93 бригади Холодний Яр. Вони розповідають, що зброя дуже потужна і до неї не можна близько наближатися. Адже можна оглухнути.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Без навушників до працюючого "Гіацинту" краще не наближатися – можна оглухнути надовго. Адже від роботи гармати тухне газова горілка, яка розташована метрів у 10-15ти позаду, – написали на сторінці 93 бригади Холодний Яр у Facebook. 

Артилерист "Койот" розповідає, що дуже швидко опанував захоплену гармату "Гіацинт", адже мав бойовий досвід з САУ 2С3 "Акація".  

Офіцер-артилерист Іван також додав, що 93-тя бригада виконує завжди важкі задачі. Всі поставленні бойові розпорядження вони виконують чітко та швидко. Після цього, переходять на наступний небезпечний напрямок.   

Нагадаємо, протягом минулого тижня на Криворізькому напрямку було знищено штурмовик ворога Су-25, гелікоптер Мі-8, а також сучасний гелікоптер Ка-52. Ворог також проводить повітряну розвідку із застосуванням безпілотних шпигунів. Однак лише на нашому напрямку було збито не менше шести БПЛА.

Не менш успішно діють і ракетно-артилерійські підрозділи. Вони завдають точних ударів по складах боєприпасів, командним пунктам, місцям зосередження техніки ворога. Також нанесено удари по пункту розгортання зенітно-ракетного комплексу "Бук-М3" в Бериславському районі.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах