На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів -

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів - фото: t.me/vilkul

Події
03 жовтня 2022 10:18

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається все ще напруженою, але Збройні сили України тримають її під контролем і завдають втрат ворогу.

Про ситуацію на Криворізькому напрямку розповів очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, посилаючись на інформацію ОК "Південь". Так, вчора наша авіація та ракетно-артилерійські підрозділи знищили ще один склад з боєприпасами, дві самохідні гаубиці "Мста-С", дві протитанкові ракетні комплекси, а також понад десять одиниць авто-бронетехніки ворога. Вілкул зазначив, що є й інші хороші новини на напрямку, але він порадив дочекатися офіційної інформації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом минулого тижня на Криворізькому напрямку було знищено штурмовик ворога Су-25, гелікоптер Мі-8, а також сучасний гелікоптер Ка-52. Ворог також проводить повітряну розвідку із застосуванням безпілотних шпигунів. Однак лише на нашому напрямку було збито не менше шести БПЛА.

Не менш успішно діють і ракетно-артилерійські підрозділи. Вони завдають точних ударів по складах боєприпасів, командним пунктам, місцям зосередження техніки ворога. Також нанесено удари по пункту розгортання зенітно-ракетного комплексу "Бук-М3" в Бериславському районі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах