На Криворізькому напрямку українські військові знищили ЗРК "Бук" окупантів

На Криворізькому напрямку українські військові знищили ЗРК "Бук" окупантів -

На Криворізькому напрямку українські військові знищили ЗРК "Бук" окупантів - фото умовне: vimpel-v.com/

Події
28 вересня 2022 15:04

Українські військові продовжують завдавати ударів по окупантам на Криворізькому напрямку. Вони знищують не тільки живу силу ворога, але і техніку.

Як повідомив очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, оперативна ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається стабільно напруженою, але повністю контролюється Збройними силами України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом ночі наші підрозділи наносили ракетно-артилерійські та авіаційні удари по районах зосередження ворожих сил та їх засобах протиповітряної оборони. Зокрема, нанесено удари по пункту розгортання зенітно-ракетного комплексу "Бук-М3" в Бериславському районі, що у Херсонській області. Також уражено чотири осередки ворожого озброєння та техніки, а також чотири склади з боєприпасами.

За інформацією Оперативного Командування "Південь", окрім цього, ворог спрямував диверсійно-розвідувальну групу у Бериславському районі, щоб дізнатися розташування позицій українських військових. ДРГ зупинили стрілецьким боєм.

Нагадаємо, що сьогодні всю ніч ворог обстрілював територію Нікопольського району.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах