На Криворізькому напрямку збили ворожий штурмовик Су-25

На Криворізькому напрямку збили ворожий штурмовик Су-25

На Криворізькому напрямку збили ворожий штурмовик Су-25 - фото: ukrinform.ua

Події
27 вересня 2022 17:28

На Криворізькому напрямку сили протиповітряної оборони знищили ворожий штурмовик Су-25 "Грач". 

Це сталося сьогодні, 27 вересня, близько 13:30. Про це під час брифінгу в "Укрінформ" повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат. 

– З найприємніших новин, окрім трьох безпілотників оперативно тактичного рівня або ж навіть ударного типу, буквально кілька годин тому, десь о 13:30, збито черговий штурмовик російських окупантів Су-25. Сталося це на Херсонщині, – сказав Юрій Ігнат. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також такий самий ворожий військовий літак сьогодні збили на Миколаївщині. Його приземлили підрозділи зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь". 

Нагадаємо, минулої доби на Криворізькому напрямку українські військові вдарили по чотирьох осередках ворожого озброєння та техніки в Херсонському і Бериславському районах. Також уражено чотири ворожі склади з боєприпасами.  

Підтверджені втрати ворога складають 77 оккупантів, шість танків, п’ять гаубиць, самохідна "Мста-С", три зенітних гарматно-ракетних комплекси "Панцир-С1" та 14 одиниць авто-бронетехніки. Також знищено ворожий безпілотний розвідник "Орлан-10". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах