Ракетний удар по Дніпру пошкодив евакуаційний автобус-госпіталь: постраждали водії

Ракетний удар по Дніпру пошкодив евакуаційний автобус-госпіталь: постраждали водії

Ракетний удар по Дніпру пошкодив евакуаційний автобус-госпіталь: постраждали водії - фото: facebook.com/georgiylogvinskiy

Події
01 жовтня 2022 16:00

Під час ракетного удару по Дніпру, вночі 29 вересня, було пошкоджено мобільний евакуаційний госпіталь. Щодня автобус евакуював поранених та людей похилого віку із прифронтових міст.  

29 вересня мобільний госпіталь прибув до Дніпра, щоб забрати людей. Проте вночі під час ракетного удару він був пошкоджений. Водії, які перебували всередині, отримали контузії різного ступеня важкості. На щастя, пасажирів всередині транспорту у момент вибуху не було. Про це повідомив народний депутат України VIII скликання Георгій Логвінський. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, такі мобільні госпіталі-амбуланси єдині в Європі. Їх спроектували в рамках спільної програми з Посольством Ізраїлю в Україні. За один рейс автобуси можуть вивозити до 50 постраждалих одночасно.  

Георгій Логвінський додав, що завдяки евакуаційним госпіталям вже вдалося вивезти з місць бойових дій 24 тисячі людей.  

Нагадаємо, в ніч на 30 вересня окупанти вдарили ракетами "Іскандер" по автотранспортному підприємсту в Дніпрі. Внаслідок ворожої атаки загинуло троє людей, ще п’ять постраждало. 

Через ракетний удар повністю знищено понад 115 автобусів, серед яких 78 великої місткості. Ще понад 60 автобусів пошкоджені та виведені з ладу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах