У Дніпрі відновлює роботу автобусний маршрут №146А: графік руху

У Дніпрі відновлює роботу автобусний маршрут №146А: графік руху

У Дніпрі відновлює роботу автобусний маршрут №146А: графік руху - фото: gorsovet.com.ua

Події
01 жовтня 2022 10:59

Після ракетного удару по АТП у Дніпрі було знищено та пошкоджено близько 200 автобусів. Внаслідок цього, вчора, 30 вересня, роботу маршруту 146А було призупинено. Сьогодні, 1 жовтня, цей автобус знову працює.  

Як повідомив головний спеціаліст Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков, з 1 жовтня маршрут 146А поновив роботу. Перший рейс виїжджає 06:00, а останній – 20:45.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Маршрут працюватиме у оперативному режимі, з інтервалом 20-30 хвилин. Кількість рухомого складу у вихідний день – 5 одиниць: один автобус великої місткості і чотири середньої. 

Іван Васючков додав, що з наступного тижня кількість рухомого складу на маршруті намагатимуться збільшити.  

Найближчими днями буде ускладнена робота міських автобусних маршрутів №73, 87А, 101А, 106, 107. Вони працюватимуть в оперативному режимі, без додержання інтервалів. 

Нагадаємо, в ніч на 30 вересня окупанти вдарили ракетами "Іскандер" по автотранспортному підприємсту в Дніпрі. Внаслідок ворожої атаки загинуло троє людей, ще п’ять постраждало. 

Через ракетний удар повністю знищено понад 115 автобусів, серед яких 78 великої місткості. Ще понад 60 автобусів пошкоджені та виведені з ладу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах