Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 жовтня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 жовтня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 1 жовтня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
01 жовтня 2022 09:11

В ніч на 1 жовтня окупанти знову обстріляли Дніпропетровщину. Під ворожий вогонь потрапили два райони області – Нікопольський та Синельниківський.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, Нікопольський район накрили "Градами" та важкою артилерією п’ять разів.   

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Нікополь скерували 30 снарядів. На щастя, люди не постраждали. Проте, у місті пошкоджені приватні будинки, господарські споруди, кафе та готель. Понад 1 000 сімей лишилися без світла. Енергетики уже відновлюють електромережі. 

Окупанти обстріляли Дніпропетровську областьОкупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені будинкиВнаслідок ворожого обстрілу пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Під ворожі обстріли потрапили також Марганецька та Червоногригорівська громади. Там минулося без постраждалих.

У Синельниківському районі окупанти обстріляли Великомихайлівську громаду. Постраждалих немає. Масштаби руйнацій з’ясовуються.  

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно.  

Нагадаємо, що вчора вночі, 30 вересня, окупанти поцілили по житловому кварталу у середмісті Дніпра – по тому ж, що й кілька тижнів тому. Ворожа ракета влучила у автотранспортне підприємство. Там виникла потужна пожежа – горіли адміністративна будівля і близько 50 автобусів.

Згодом стало відомо, що окупанти вдарили ракетами "Іскандер". Внаслідок атаки загинула троє людей і п’ятеро містян постраждали. Під час пожежі згоріли 52 автобуси, а ще 98 – пошкоджені. Окрім цього, у Дніпрі пошкоджені декілька багатоповерхівок, гімназія, магазин та адмінбудівлі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах