Назвався лікарем: на Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку

Назвався лікарем: на Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку -

Назвався лікарем: на Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку - фото: depositphotos.com

Події
30 вересня 2022 17:57

У Дніпропетровській області затримали 36-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дитини.

Злочин стався 27 вересня близько 11:40 у Кам’янському. У цей час восьмирічна дівчинка зі своїм семирічним братом поверталися додому зі школи. Разом з ними до під’їзду зайшов чоловік, який представився лікарем. Коли діти відчинили свою квартиру, то він зайшов разом з ними. Чоловік спочатку переконався, що дорослих вдома немає. Потім він залишив хлопчика в одній кімнаті, а в другій – зґвалтував дівчинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області, на пошуки та затримання чоловіка задіяли максимальну кількість особового складу. Правоохоронцям згодом вдалося вийти на слід ґвалтівника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, неодноразово судимий за розбещення неповнолітніх, який в серпні тільки звільнився з місць позбавлення волі. Також за місцем мешкання у підозрюваного правоохоронці провели обшук та вилучили гранату Ф-1 із запалом.

Чоловіка затримали. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за зґвалтування та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах