Пошкоджено промислову інфраструктуру: ворог обстріляв Дніпропетровщину

Пошкоджено промислову інфраструктуру: ворог обстріляв Дніпропетровщину -

Пошкоджено промислову інфраструктуру: ворог обстріляв Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
29 вересня 2022 09:15

Ніч на 29 вересня у Дніпропетровській області була дуже неспокійною – ворог обстріляв Дніпро, Нікопольський та Криворізький райони.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що російські війська вдарили з "Градів" та важкої артилерії по Нікопольщині. Внаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено промислову інфраструктуру. У Червоногригорівській громаді пошкоджені десяток приватних будинків, господарські споруди та автомобілі. Місцеві мешканці не постраждали.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Уночі окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. Ворожа атака забрала життя трьох людей, серед них – одна дитина. Ще п‘ятеро осіб постраждали. Пошукові роботи тривають і досі, рятувальники шукають під завалами людей, повідомив керівник Дніпропетровської  облради Микола Лукашук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог вдарив по житловим кварталам міста. Три приватні житлові будинки знищено, ще понад шістдесят пошкоджено, зачепило багатоповерхівку, кіоски, автобуси, півтора десятка автомобілів. Також перебито лінію електропередач.

Також вчора ввечері силами нашої ППО над Синельниківським районом було збито дві ракети, одну – над Криворізьким. Ще одна ракета влучила у підприємство з переробки зернових у Криворізькому районі, там пошкоджено виробничі споруди. Минулося без жертв та постраждалих. Масштаби руйнувань уточнюються.

Окрім цього, ввечері під обстріл потрапила Зеленодольська громада. Перебито лінію електропередач. Люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах