З початку війни над Дніпром збили понад півсотні крилатих ракет окупантів

З початку війни над Дніпром збили півсотні крилатих ракет окупантів -

З початку війни над Дніпром збили півсотні крилатих ракет окупантів - фото: facebook.com/pvkshid

Події
28 вересня 2022 17:10

Наша Протиповітряна оборона кожного дня знищує ворожі цілі у небі. З початку повномасштабного вторгнення лише тільки над Дніпром українські військові знищили десятки ворожих ракет.

Як повідомили у Повітряному командуванні "Схід", зенітні ракетні війська командування знищили три сотні повітряних цілей російських окупантів. Завдяки ефективній роботі ППО вдалося запобігти великій кількісті жертв серед мирного населення та руйнування важливих об’єктів цивільної чи військової інфраструктури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом за час активної фази бойових дій тільки в безпосередній близькості та над містом Дніпро силами та засобами протиповітряної оборони Дніпровської зенітної ракетної бригади знищено понад півсотні крилатих ракет різноманітних модифікацій – від радянських зразків до сучасних типу Х-101.

У Повітряному командуванні також показали, як виглядають знищені ракети ворога:

Нагадаємо, що нещодавно бійці підрозділів протиповітряної оборони 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр збили російські літаки Су-25 на Донеччині.Падіння на окуповану територію підтвердили візуально, а також у перехопленнях розмов російських бойовиків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах