Дніпровські бійці збили два ворожих штурмовика (відео)

Дніпровські бійці збили два ворожих штурмовика -

Дніпровські бійці збили два ворожих штурмовика - фото умовне: РИА Новости

Події
28 вересня 2022 09:55

Військові із Дніпропетровської області продовжують завдавати ударів по позиціям ворога, а також знищують російську техніку.

Бійці підрозділів протиповітряної оборони 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр днями збили російські літаки Су-25 на Донеччині. У пресслужбі ОМБр зазначили, що останнім часом ворог знахабнів і все частіше почав літати військовими літаками над позиціями бійців і прифронтовими містами.

- Та холодноярці постійно борються із присутністю окупантів у небі. Так, влучними пострілами вчора (27 вересня – ред.) і позавчора (26 вересня – ред.) наші бійці змогли уразити два літака-"Грача". Падіння на окуповану територію підтвердили візуально, а також у перехопленнях розмов російських бойовиків, – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На відео, яке опублікували військові, можна побачити один із пострілів, фото літака, що димить, зняті камерою безпілотника, а також почути розмови окупантів.

Нагадаємо, що вчора вдень на Криворізькому напрямку у Херсонській області українські військові знищили ворожий літак Су-25.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах