На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили російську баржу та 77 окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили російську баржу та 77 окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили російську баржу та 77 окупантів - фото: Zelenskiy_official

Події
27 вересня 2022 10:44

На Криворізькому напрямку українська авіація нанесла десять ударів по ворогу. Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 250 вогневих завдань.  

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", українські військові вдарили по чотирьох осередках ворожого озброєння та техніки в Херсонському і Бериславському районах. Також уражено чотири ворожі склади з боєприпасами.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, ЗСУ знищили одну баржу в районі Херсону.  

– Ще одну баржу в районі Херсону у окупантів відмінусовано разом з надією налагодити сполучення між берегами Дніпра. Вогневий контроль проведено й по позиціях протиповітряної оборони, і по спробах окупантів відновити пропускні спроможності мосту в Новій Каховці, – йдеться в повідомленні ОК "Південь".  

Підтверджені втрати ворога складають 77 рашистів, шість танків, п’ять гаубиць, самохідна "Мста-С", три зенітних гарматно-ракетних комплекси "Панцир-С1" та 14 одиниць авто-бронетехніки. Також знищено ворожий безпілотний розвідник "Орлан-10".

Нагадаємо, що на Криворізькому напрямку, ворожа диверсійно-розвідувальна група, аби протистояти активним діям ЗСУ, хотіла атакувати українські позиції поблизу Архангельського. Їй це не вдалося. Окупанти зазнали втрат і відійшли.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах