На Криворізькому напрямку ЗСУ розгромили російську групу диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ розгромили російську групу диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ розгромили російську групу диверсантів - фото: sundaynews.info

Події
26 вересня 2022 09:46

На Криворізькому напрямку ситуація залишається напруженою, але перебуває під повним контролем ЗСУ. Українські військові продовжують знищувати ворога та успішно виконуюють поставлені бойові завдання.  

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", ворожа диверсійно-розвідувальна група, аби протистояти активним діям ЗСУ, хотіла атакувати українські позиції поблизу Архангельського. Їй це не вдалося. Окупанти зазнали втрат і відійшли.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також вороги продовжують застосовувати авіацію, дрони-камікадзе та безпілотні шпигуни. Так, один з них був знищений у Бериславському районі, що на Херсонщині.

В цьому районі воїни зенітної ракетної бригади збили російський штурмовик Су-25. Для порятунку пілота, окупанти відправили гелікоптер Мі-8, який також був успішно знищений. 

Крім цього, на Бериславщині українські військові нанесли удари по району зосередження ворожого озброєння та техніки. Внаслідок успішних виконань бойових завдань російська армія послабла на 43 окупанта, три танки, самохідну артустановку та дев'ять одиниць авто-бронетехніки.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах