Очевидці розповіли про ракетну атаку на агропідприємство у Дніпропетровській області

Очевидці розповіли про ракетну атаку на агропідприємство у Дніпропетровській області

Очевидці розповіли про ракетну атаку на агропідприємство у Дніпропетровській області - фото: adm.dp.gov.ua

Події
23 вересня 2022 14:11

Вдень, 21 вересня, окупанти завдали ракетного удару по агропідприємству в Синельниківському районі, що у Дніпропетровській області. Очевидці розповіли про перші секунди після атаки та збитки.

Як розповів директор постраждалого агропідприємства Володимир, все сталося на його очах. В будівлі відразу вилетіли вікна та зруйнувало дах. Наразі вона не придатна для користування. На щастя, каже фермер, обійшлося без загиблих та поранених. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА. 

Він додав, що на місці "прильоту" вирва 10 метрів у діаметрі та майже п’ять метрів глибиною. А на території господарства досі знаходять уламки від ракети.

Окупанти зруйнували агропідприємство у Синельниківському районіОкупанти зруйнували агропідприємство у Синельниківському районі - фото: adm.dp.gov.ua

Внаслідок ракетного удару пошкоджено дах агропідприємстваВнаслідок ракетного удару пошкоджено дах агропідприємства - фото: adm.dp.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місцевий мешканець Віктор також розповів про момент ракетного удару та перші секунди після нього.  

– Почув свист, через декілька секунд стався потужний вибух. Вгатило дуже гучно. Аж двері в хату відчинилися. Вдалині виднівся стовп чорного диму, – згадує Віктор. 

Чоловік додав, що уламки від ворожої ракети долетіли аж до його подвір'я. На щастя, нічого не пошкодили. Також Віктор зазначив, що попри все вірить у перемогу України.  

Нагадаємо, що крім агропідприємства, ворог 21 вересня атакував інфраструктурний об’єкт у Синельниківському районі.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах