Є руйнування: російські війська завдали удару по Дніпропетровщині

Є руйнування: російські війська завдали удару по Дніпропетровщині -

Є руйнування: російські війська завдали удару по Дніпропетровщині - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
21 вересня 2022 17:01

Сьогодні вдень, 21 вересня, російські окупанти вдарили по території Дніпропетровської області.

За словами очільника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченка, росіяни не припиняють ракетного терору. Так, близько обіду вони завдали удару по Синельниківському району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти поцілили по інфраструктурному об’єкту та сільськогосподарському підприємству. Внаслідок атаки є руйнування. На місці працюють рятувальники та аварійні служби, які ліквідовують наслідки ворожих атак.

За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Нагадаємо, що сьогодні вночі росіяни обстріляли Нікопольський район. Російські окупанти ударили по житлових кварталах зі ствольної артилерії. Нікополь обстріляли двічі – туди прилетіли 30 російських снарядів. Внаслідок атаки постраждав 56-річний чоловік. У місті пошкоджені більш ніж 20 багатоповерхівок та приватних осель, автомобілі, газогони та лінії електропередач.

У Криворізькому районі пізно увечері під ворожий вогонь потрапила Зеленодольська громада. Місцеві жителі не постраждали. У Великій Костромці пошкоджені декілька приватних будинків. Без світла лишилися 350 сімей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах