З російського полону звільнили двох військових з Дніпропетровської області

З російського полону звільнили двох військових з Дніпропетровської області

З російського полону звільнили двох військових з Дніпропетровської області - фото умовне: korrespondent.net

Події
23 вересня 2022 12:55

21 вересня з полону РФ звільнили 215 українських захисників. Серед них два бійці полку "Азов" з Дніпропетровської області.

Владислав Дутчак з позивним "Доцент" та Бордун Олексій родом із Жовтих Вод. Вони захищали Україну в складі полку "Азов". 21 вересня разом з іншими українськими військовими їх звільнили з полону РФ. Про це повідомили у телеграм-каналі Жовтоводської міської ради.   

Двох бійців полку "Азов" звільнили з російського полонуДвох бійців полку "Азов" звільнили з російського полону - фото: t.me/zhv_rada

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Вітаємо хлопців із поверненням на рідну землю. Це справді велика перемога для нашої держави, для кожного українця. А головне – для родин наших захисників, які зможуть побачити своїх близьких у безпеці, – написали у міській раді Жовтих Вод.

Нагадаємо, із російського полону також звільнили футбольного арбітра та лікаря-нейрохірурга Дмитра Кубряка. На початку повномасштабного вторгнення, у березні, він оперував поранених військових у госпіталі Дніпра. Згодом, разом з іншими медиками поїхав до Маріуполя, щоб рятувати оборонців "Азовсталі". Там і потрапив у російський полон.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах