Одна людина загинула: росіяни вдарили по Нікопольському району

Одна людина загинула: росіяни вдарили по Нікопольському районі -

Одна людина загинула: росіяни вдарили по Нікопольському районі - фото умовне: ria

Події
21 вересня 2022 18:16

Сьогодні, 21 вересня, російські війська вкотре ударили по Дніпропетровській області. Під обстрілом опинився Нікопольський район.

Близько п’ятої години вечора у Нікопольському районі оголосили загрозу артилерійського обстрілу. Мешканців сел та міст закликали покинути вулиці. На жаль, ворог вкотре вдарив по території району.

Як повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, окупанти обстріляли Червоногригорівську та Марганецьку громади. Внаслідок обстрілів загинула одна людина. Ще двоє людей отримали поранення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці обстрілів наразі працюють рятувальники та поліцейські. Деталі ворожої атаки ще з’ясовуються.

Нагадаємо, що сьогодні вдень російські війська нанесли ракетний удар по Синельниківському району. Окупанти поцілили по інфраструктурному об’єкту та сільськогосподарському підприємству. Внаслідок атаки є руйнування. На місці працюють рятувальники та аварійні служби, які ліквідовують наслідки ворожих атак. Попередньо, ніхто не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах