Зеленський нагородив почесними відзнаками рятувальників з Дніпропетровської області

Зеленський нагородив почесними відзнаками рятувальників з Дніпропетровської області

Зеленський нагородив почесними відзнаками рятувальників з Дніпропетровської області - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
19 вересня 2022 10:23

Президент України Володимир Зеленський нагородив урядовими та державними відзнаками рятувальників з Дніпропетровської області.  

Володимир Зеленський нагородив 25 рятувальників Дніпропетровщини урядовими та державними відзнаками за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання завдань в умовах, пов’язаних із ризиком для життя під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричинених збройною агресією РФ. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 16 рятувальників Дніпропетровщини нагороджені орденом "За мужність" ІІІ ступеня. З них один, на жаль, посмертно.  

Трьох співробітників відзначили медаллю "За врятоване життя" та одного "За бездоганну службу" ІІІ ступеня.  

П'ять рятувальників Дніпропетровщини також нагороджені грамотою Верховної Ради України "За заслуги перед Українським народом". 

Володимир Зеленський вручив почесні відзнаки рятувальникам ДніпропетровщиниВолодимир Зеленський вручив почесні відзнаки рятувальникам Дніпропетровщини - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський відзначив почесними відзнаками "За мужність та відвагу" Дніпровську зенітну ракетну бригаду та Нікопольський зенітний ракетний полк ПвК "Схід". 

В документі на сайті Офісу Президента йдеться, що відзнака вручена з метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах