Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою дніпровських зенітників

Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою дніпровських зенітників

Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою дніпровських зенітників - фото умовне: president.gov.ua

Події
30 серпня 2022 14:21

Президент України Володимир Зеленський нагородив почесними відзнаками деякі військові частини ЗСУ. Серед них дніпровські зенітники.  

Як повідомили на сайті Президента України, Володимир Зеленський відзначив почесними відзнаками "За мужність та відвагу" Дніпровську зенітну ракетну бригаду та Нікопольський зенітний ракетний полк ПвК "Схід".  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В документі йдеться, що відзнака вручена з метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України. 

Почесними відзнаками "За мужність та відвагу" також нагородили 7-му бригаду тактичної авіації імені Петра Франка, 39 бригаду тактичної авіації, 114 бригаду тактичної авіації та 299 бригаду тактичної авіації імені генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова.  

Нагадаємо, 5 серпня, напередодні Дня Повітряних Сил Збройних Сил України, п’ятеро військових Повітряного командування "Схід" отримали медалі "Захиснику Вітчизни". Їх вручив міський голова Дніпра Борис Філатов. 

– Медалі не просто від міського голови, а від імені всіх мешканців нашої територіальної громади. Це – той невеликий внесок, який ми можемо зробити для мотивації захисників. Адже вони прикривають небо від крилатих ракет, які на наші голови відправляє країна-агресорка. Мерія Дніпра надалі продовжуватиме допомагати нашим бійцям (по всіх родах військ) усім, чим може – для наближення Перемоги України, – сказав міський голова Дніпра Борис Філатов. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах