Дніпрян запрошують плести маскувальні сітки: як долучитися

Дніпрян запрошують плести маскувальні сітки: як долучитися

Дніпрян запрошують плести маскувальні сітки: як долучитися - фото: polskieradio.pl

Події
17 вересня 2022 16:27

Маскувальні сітки дуже потрібні на фронті. Вони застосовуються для маскування озброєння, військової техніки та інженерних споруд на фоні місцевості і не раз рятували життя українським військовим.

Волонтери з Благодійної організації "БФ "Гарнізон" зробили велику кількість маскувального спорядження, яке поїхало на передову по різним ділянкам фронту. Також там шиють бафи та сітки на шоломи, допомагають переселенцям і військовим госпіталям.

Маскувальна сітка на техніці військовихМаскувальна сітка на техніці військових - фото: instagram.com/cf_garnizon's profile picture cf_garnizon

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проект стартував у квітні. З того часу волонтери допомогли багатьом захисникам. Проте, наразі їм потрібна допомога жителів Дніпра.

Плетіння маскувальних сіток – це кропітка ручна робота. Якщо у вас є можливість, ви можете долучитися до доброї справи фізично та плести спорядження у театрі Драміком. Також необхідна тканина.

За детальною інформацією можна звернутися до волонтерів з "БФ "Гарнізон" – тут. Допомогти фінансово можна за посиланням – тут.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах