Дніпровські бійці захопили російську артилерійську установку

Дніпровські бійці захопили російську артилерійську установку

Дніпровські бійці захопили російську артилерійську установку - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Події
12 вересня 2022 13:40

Бійці з Дніпропетровської області продовжують знищувати окупантів та захоплювати їхню бронетехніку та цінні трофеї.

Так, у воїнів 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади з'явилася самохідна артилерійська установка 2С19 "Мста-С" 152 міліметри. Про це повідомили 11 вересня на сторінці 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– "Своїх не кидаємо", – кажуть російські оккупанти. На практиці ж, після зустрічі з нашими воїнами, кидають ще й як – і своїх солдатів, і техніку, тікаючи від українських десантників. Вірте в ЗСУ! Ми обов'язково переможемо! – написали військові.

Дніпровські десантники захопили цінний трофейДніпровські десантники захопили цінний трофей - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Крім цього, дніпровські десантники розбили підрозділи російсько-окупаційних військ на Харківщині. Як наслідок, спалені техніка, тіла окупантів та розбиті позиції.

Бійці також показали перші кадри успішного наступу в Харківській області.

Військові з Дніпропетровщини розбили позиції росіянВійськові з Дніпропетровщини розбили позиції росіян - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Нагадаємо, на Криворізькому напрямку бійці також мають значні успіхи. Там продовжуються позиційні бої, внаслідок яких відбувається просування наших військ та закріплення територій. Ворог надає перевагу контрбатарейній боротьбі, намагаючись уникнути прямого зіткнення. Окупанти зазнають втрат і відступають.

Так, було знищено ще один склад боєприпасів ворога у Бериславському районі Херсонської області. Завдяки майстерності наших льотчиків та ракетно-артилерійських підрозділів, серйозно порушено логістику супротивника щодо поповнення боєкомплекту та палива.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах