На Криворізькому напрямку знищено склад боєприпасів ворога

На Криворізькому напрямку знищено склад боєприпасів ворога -

На Криворізькому напрямку знищено склад боєприпасів ворога - фото: t.me/landforcesofukraine

Події
12 вересня 2022 10:37

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але контролюється ЗСУ. У наших воїнів є певні успіхи.

Як повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, на Криворізькому напрямку продовжуються позиційні бої, внаслідок яких відбувається просування наших військ та закріплення територій. Ворог надає перевагу контрбатарейній боротьбі, намагаючись уникнути прямого зіткнення. Окупанти зазнають втрати і відступають.

Завдяки майстерності наших льотчиків та ракетно-артилерійських підрозділів, серйозно порушена логістика противника щодо поповнення боєкомплекту та палива. Практично всі переправи через річки Дніпро та Інгулець перебувають під вогневим контролем ЗСУ. За інформацією Оперативного командування "Південь", знищено ще один склад боєприпасів ворога в Бериславському районі Херсонської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Значно скоротилася кількість обстрілів прифронтових громад. Якщо раніше ворог завдавав ударів переважно вночі, то вісім ночей поспіль по Криворізькому району ударів не було. Але росіяни все ж таки намагаються продовжувати тактику терору, зазначає Вілкул. Протягом минулого тижня були обстріли Апостолівської та Зеленодольської громад з "Ураганів".

- Можу сказати, що внаслідок наступальних дій наших військ діставати до Криворізького району зі ствольної артилерії та "Градів" русні вже важко, крім прибережних сіл. Але з "Ураганів" поки що дістають, – наголосив керівник Криворізької військової адміністрації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах