Чи потепліє у Дніпропетровській області найближчим часом

Чи потепліє у Дніпропетровській області найближчим часом

Чи потепліє у Дніпропетровській області найближчим часом - фото: ua.depositphotos.com

Події
06 вересня 2022 15:55

Осінь в Україну та Дніпропетровську область завітала за календарем. Вже 1 вересня сонячні дні різко змінилися на хмарні та прохолодні. Проте в найближчим часом стане трохи тепліше. 

Як повідомила синоптикиня Наталка Діденко, орієнтовно підвищення температури в Україні очікується з 7 вересня. За її словами, вже з завтрашнього дня і по 9 вересня погода буде сонячною та помірною. Проте не треба забувати про легкі курточки та кардигани.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодо Дніпропетровської області, то завтра, 7 вересня, буде ще прохолодно. Наступного дня потеплішає до +21 градуса, але буде хмарно. Така температура повітря буде триматися до понеділка, 12 вересня.  

Також на Дніпропетровщину наприкінці тижня, з 9 вересня, прийдуть перші короткочасні осінні дощі.

За словами Наталки Діденко, не зважаючи на прохолодну погоду, зараз триває молоде бабине літо. Воно буде тривати до 11 вересня. Після цього очікується так зване старе бабине літо. Його слід чекати у другій половині вересня та на початку жовтня. Третє бабине літо припадає на середину листопада і вже тоді розпочинаються перші справжні холоди. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах