Кого шукають дніпровські роботодавці у вересні

Кого шукають дніпровські роботодавці у вересні

Кого шукають дніпровські роботодавці у вересні - фото: freepik.com

Події
02 вересня 2022 15:44

Через війну багато українців втратили роботу. Наразі для мешканців Дніпропетровщині є велика кількість вакансій у різних галузях. У Дніпропетровській службі зайнятості розповіли про найбільш затребуваних спеціалістів у вересні.

Станом на 2 вересня 2022 року у базі даних Дніпропетровської обласної служби зайнятості налічується значна кількість актуальних вакансій. Роботу пропонують майже 1000 роботодавців, які шукають кваліфікованих фахівців.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільше на Дніпропетровщині потрібні медики. У базі даних є 181 вакансія. Заклади охорони здоров’я шукають хірургів, анестезіологів, невропатологів, офтальмологів, рентгенологів, лікарів-терапевтів, лікарів-психіатрів, фтизіатрів, фельдшерів, стоматологів, кардіологів, лікарів-педіатрів тощо. А також – медичних сестер та братів – 45 вакансій. 

129 вакансій пропонують для людей за освітою вчитель. Для викладачів представлені 44 вакансії. Загалом позшукують методистів, викладачів вищої та середньої освіти, вихователів, викладачів професійної (професійно-технічної) освіти. 

Також зараз серед дніпровських роботодавців затребувані слюсари – 92 вакансії, оператори конвеєрної лінії устаткування – 57 вакансій та електромонтери – 43 вакансії.  

Пропозиції роботи є і для водіїв – 82 вакансії, продавців та інженерів – 83 вакансії та бухгалтерів – 58 вакансій.  

Всі вакансії можна знайти:

  • У чат-боті Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot;
  • У Телеграм-каналі "Робота зараз: Державна служба зайнятості";
  • На офіційному сайті Дніпропетровської служби зайнятості.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах