Філатов заявив, що у Дніпрі можуть ввести військову адміністрацію

Філатов заявив, що у Дніпрі можуть ввести військову адміністрацію -

Філатов заявив, що у Дніпрі можуть ввести військову адміністрацію - фото: babel.ua

Події
30 серпня 2022 15:06

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що у місті можуть ввести військову адміністрацію. Він також пояснив, як це вплине на його обов’язки.

За словами Бориса Філатова, йому почали передавати "привіти", що у Дніпрі запровадять військову адміністрацію. Про це він розповів в інтерв’ю "Бабелю".

Мер пояснив, що, згідно указу президента, зараз є повноваження ввести військову адміністрацію та, умовну, усунути міського голову від керування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Тобто не забрати у нього мандат, а на час воєнного стану і на 30 днів після нього запровадити пряму військову адміністрацію. Як, наприклад, в інших містах на окупованому Донбасі, – пояснив міський голова.

Борис Філатов також додав, що у нього не має жодних політичних амбіцій. За його словами, він хоче, щоб швидше закінчилася війна, його друга каденція і він "забрав валізку і пішов на пенсію". При цьому міський голова не виключає, що потім може пповернутися у журналістику.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 30 серпня, російські війська обстріляли три райони Дніпропетровської області – Нікопольський, Дніпровський та Криворізький. Внаслідок обстрілу у Нікополі пошкоджені автовокзал, магазини та дитяча бібліотека. Виведені з ладу дві лінії електропередач. По Кривому Рогу випустили декілька крилатих ракет. Як зазначив Олександр Вілкул, обійшлося без жерт та серйозних руйнувань інфраструктури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах