Вибухи у Кривому Розі: по місту вдарили крилатими ракетами

Вибухи у Кривому Розі: по місту вдарили крилатими ракетами -

Вибухи у Кривому Розі: по місту вдарили крилатими ракетами - фото: t.me/vilkul

Події
30 серпня 2022 10:05

Увечері 29 серпня у Кривому Розі пролунали вибухи. Ситуацію прокоментував керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул.

Під час вечірнього звернення Олександр Вілкул заявив, що не буде давати детальної інформації про ворожі "прильоти", оскільки не хоче цим допомагати російським окупантам. За словами керівника військової адміністрації, у місті все нормально і всі панічні повідомлення в соцмережах про пожежі, скупчення машин "швидкої допомоги" не відповідають дійсності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вранці Вілкул повідомив, що увечері та близько опівночі по Кривому Рогу нанесли кілька ударів крилатими ракетами. Обійшлося без втрат і значних руйнувань інфраструктури, зазначив керівник військової адміністрації Кривого Рогу.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко також повідомив, що по Криворізькому району завдали ракетних ударів.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 20 серпня, російські окупанти обстріляли одразу три райони Дніпропетровщини – Криворізький, Дніпровський і Нікопольський. Внаслідок обстрілів постраждала одна жінка, зруйновані та пошкоджені житлові будинки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах