У Дніпрі пасажир ледве не задушив водія автобуса

У Дніпрі пасажир ледве не задушив водія автобуса

У Дніпрі пасажир ледве не задушив водія автобуса - фото: t.me/dneproperatyv

Події
27 серпня 2022 14:37

У Дніпрі пасажир напав на водія автобуса №95 і почав його душити.   

Як повідомив головний спеціаліст Департаменту транспорту Дніпровської міськради Іван Васючков, під час руху автобуса №95, чоловік вимагав у водія зупинити транспорт та висадити його на Кайдацькому мосту. Після відмови шофера, пасажир напав на нього, вдарив по обличчю та почав душити. Пише "Дніпро TV".  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водій зміг вчасно зреагувати та намагався зупинити автобус. Щоб уникнути аварії, чоловік різко загальмував і пасажир влетів у лобове скло, розбивши його. У конфлікт також втрутилися пасажири, які відтягли нападника від шофера. 

На місце події прибула поліція, яка зафіксувала факт нападу та взяла пояснення у свідків та потерпілого. 

Правоохоронці з’ясували, що нападник неодноразово притягувався до відповідальності, про що свідчать матеріали судових розглядів, і зараз він перебуває на "умовному терміні". 

Чоловік напав на водія автобусаЧоловік напав на водія автобуса - фото: https: t.me/dneproperatyv/

Нагадаємо, це не перший раз, коли пасажири нападають на водіїв автобусів у Дніпрі. Наприклад, 12 серпня, водій автобуса №39 начебто порвав блузку пасажирці, яка розмовляла по телефону. Інформацію про напад та образи, потерпіла поширила у соцмережах.

Як повідомив очільник Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков, у автобусі були встановлені камери відеоспостереження. На них видно, що водій маршрутки не нападав на жінку, а виключно захищався від її ударів. Також можна побачити, що пасажирка вийшла з салону автобусу в цілому одязі. 

За словами Івана Васючкова, іноді скаржник намагається створити з себе жертву та замовчує свої дії, які могли стати причиною інциденту. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах