У Дніпрі водій маршрутки "напав" на жінку: що кажуть в Департаменті транспорту

У Дніпрі водій маршрутки "напав" на жінку: що кажуть в Департаменті транспорту

У Дніпрі водій маршрутки "напав" на жінку: що кажуть в Департаменті транспорту - фото: freepik.com

Події
13 серпня 2022 13:23

Вчора, 12 серпня, у Дніпрі водій автобуса №39 начебто порвав блузку пасажирці, яка розмовляла по телефону. Інформацію про напад та образи, потерпіла поширила у соцмережах. У Департаменті транспорту прокоментували цей інцидент та розповіли подробиці. 

Як повідомив очільник Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков, у автобусі були встановлені камери відеоспостереження. На них видно, що водій маршрутки не нападав на жінку, а виключно захищався від її ударів. Також можна побачити, що пасажирка вийшла з салону автобусу в цілому одязі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Івана Васючкова, іноді скаржник намагається створити з себе жертву та замовчує свої дії, які могли стати причиною інциденту.  

– Дійсність така, що обставини значної частини випадків після перевірки не повністю співпадають зі словами скаржника. Іноді скаржник, навмисне або ні, замовчує частину своїх дій або обставин конфлікту. Наприклад лайку або агресію у бік водія. Іноді в цілому дзеркалить ситуацію, намагаючись створити жертву з себе. Саме так, на нашу думку, відбулося в цьому інциденті, – написав Іван Васючков.  

Він додав, що саме через звинувачення таких осіб, страждають нормальні люди, які спокійно працюють та нікого не чіпають. А такі фейки про розірвані блузки поширюються швидше, ніж правда.  

Також очільник Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков опублікував пояснювальну записку водія.

Пояснення від водія маршруткиПояснення від водія маршрутки - фото: facebook.com/Іван Васючков

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах