Ракетний удар по Чаплино: у якому стані постраждалі

Ракетний удар по Чаплиному: в якому стані постраждалі

Ракетний удар по Чаплиному: в якому стані постраждалі - фото: t.me/kievreal

Події
25 серпня 2022 15:49

24 серпня, російська армія завдала ракетних ударів по селищу Чаплине на Дніпропетровщині. Внаслідок ворожої атаки, загинуло 25 людей. Ще 31 особа постраждала. Стало відомо, у якому вони стані.  

Як повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров‘я Дніпропетровської ОВА Тетяна Квітницька, наразі допомога постраждалим надається у лікарнях. Є пацієнти важкі, є середньої важкості. За її словами, всі люди дістали черепно-мозкові травми, переломи кінцівок, осколкові поранення, опікові травми. Також – тяжкі психологічні реакції.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тетяна Квітницька зазначила, що серед постраждалих четверо дітей. Троє з них перебувають у важкому фізичному та психологічному стані.  

– Зараз наші зусилля зосереджені на дітях. Троє перебувають у важкому стані. І всі вони мають сильну стресову реакцію, зараз знаходяться у тяжкому психологічному стані. Окрім великого стресу, дітки мають вибухово-осколкові поранення, опіки, переломи, – повідомила Тетяна Квітницька.

У дуже важкому стані – 13-річний хлопчик, якого дістали з під завалів будинку, після першої атаки на Чаплине. Він знаходиться у лікарні в Дніпрі.

В спільноті Придніпровської залізниці у Facebook повідомили, що зруйнований будинок належав працівникові станції Ниждніпровськ-Вузол Сергію Реві. Під завалами опинилися двоє його синів, 11-ти та 13-ти років, і дружина. Молодший син, на жаль, загинув. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах