Внаслідок ракетного удару по Чаплино загинули 25 людей: серед них 2 дітей

Внаслідок ракетного удару по Чаплино загинули 25 людей: серед них 2 дітей

Внаслідок ракетного удару по Чаплино загинули 25 людей: серед них 2 дітей - фото: pravda.vn.ua

Події
25 серпня 2022 09:33

Вчора, 24 серпня, ворог атакував ракетами житлові будинки та залізничну станцію у селищі Чаплине на Дніпропетровщині. Зранку 25 серпня, там завершилися пошуково-рятувальні роботи. 

Як повідомив глава Офісу Президента Кирило Тимошенко, внаслідок ворожої атаки по житловим будинкам та залізничній станції загинуло 25 людей. З них двоє дітей. 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку. Ще одна 6-річна дитина померла під час пожежі в авто біля залізничної станції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через ворожий удар також постраждала 31 особа.

Нагадаємо, 24 серпня, ворожа ракета знищила приватний будинок у селі Чаплине на Дніпропетровщині. Під його завалами опинилися 3 особи – жінка та 2 дитини. Місцеві жителі змогли врятувати жінку та 13-річного хлопчика. А тіло загиблої 11-річної дитини з-під завалів витягли рятувальники.  

Пізніше ворог знову атакував населений пункт Чаплине. Спершу однією ракетою, а потім ще трьома. За словами глави Офісу Президента Кирила Тимошенка, перша атака пошкодила господарські споруди залізниці, наступні – попали у залізничну станцію. Внаслідок удару виникла пожежа у п'яти пасажирських вагонах. Загинула 21 людина, поранено – 22.   

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах