Внаслідок ракетного удару по Чаплино на Дніпропетровщині загинули 22 особи: серед них дитина

Внаслідок ракетного удару по залізниці на Дніпропетровщині загинуло 22 особи: серед них дитина -

Внаслідок ракетного удару по залізниці на Дніпропетровщині загинуло 22 особи: серед них дитина - фото: pravda.vn.ua

Події
24 серпня 2022 23:36

Президент України повідомив подробиці ракетного удару по селищу Чаплине на Дніпропетровщині. Кількість жертв зросла до 22.

Як повідомив Володимир Зеленський, п'ятеро згоріли у машині. Також ракета зруйнувала житловий будинок, під завалами якого загинув 11-річний хлопчик. Як ми писали раніше, з-під завалів цього будинку дістали жінку та двох дітей. Хлопчик 2011 року народження загинув. Жінку та 13-річного хлопчика вдалося врятувати.

- Пошуково-рятувальні роботи на залізничній станції продовжуються. Обов'язково змусимо окупантів відповісти за все, що вони наробили. І обов'язково викинемо загарбників із нашої землі, – сказав Зеленський у вечірньому зверненні.

Оновлено о 23:45:

Заступник глави Офісу Президента Кирило Тимошенко уточнив, що по селищу Чаплине за сьогодні було кілька ракетних ударів.

Вдень ворожа ракета знищила приватний будинок і під його завалами опинилися 3 особи – жінка та 2 дитини. Місцеві жителі змогли врятувати жінку та 13-річного хлопчика. А тіло загиблої 11-річної дитини з-під завалів витягли рятувальники.

Пізніше ворог знову атакував населений пункт Чаплине. Спершу однією ракетою, а потім ще трьома. За словами Кирила Тимошенка, перша атака пошкодила господарські споруди залізниці, наступні – попали у залізничну станцію.

Внаслідок удару виникла пожежа у п'яти пасажирських вагонах. Загинула 21 людина, поранено – 22.

Рятувальники локалізували вогонь, зараз продовжуються пошукові роботи.

Нагадаємо, сьогодні росіяни вдарили ракетами по залізничній станції Чаплине на Дніпропетровщині. Загинули 22 особи та близько 50 – постраждали. На фото з місця "прильотів" видно, що горіли пасажирські вагони, розбито авто, зруйновано будинок.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах