Є жертви: у Дніпрі сталася стрілянина (оновлено)

Є жертви: у Дніпрі сталася стрілялина -

Є жертви: у Дніпрі сталася стрілялина - фото: tk.media

Події
24 серпня 2022 12:53

У Новокодацькому районі Дніпра чоловік вистрелив у свого сусіда. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група відділення поліції.

Сьогодні, 24 серпня, близько 10:00 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину в одному з будинків по вулиці Орловській у Новокодацькому районі міста. За попередньою інформацією, між двома сусідами виник конфлікт, під час якого один з чоловіків здійснив постріл в бік іншого. Після чого нападник забарикадувався у себе у квартирі, розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалого чоловіка з пораненням ноги госпіталізували до міської лікарні. На місце приїхали поліцейські спецпідрозділу КОРД. Правоохоронці згодом знайшли мертвим чоловіка, який може бути причетний до стрільби. Поряд з ним також виявили зброю.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції. Поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Нагадаємо, що українські військові завдали вертолітних ударів по російським окупантам на Криворізькому напрямку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах