На Криворізькому напрямку ЗСУ завдали вертолітних ударів по окупантам

На Криворізькому напрямку ЗСУ завдали вертолітних ударів по окупантам -

На Криворізькому напрямку ЗСУ завдали вертолітних ударів по окупантам - фото: t.me/kpszsu

Події
24 серпня 2022 11:00

Українські захисники продовжують наносити удари по скупченню живої сили та техніки російських окупантів.

За інформацією Оперативного командування "Південь" на Криворізькому напрямку ЗСУ завдали вертолітних ударів по скупченню живої сили, озброєння та техніки ворога в районі населених пунктів Нововознесенське та Архангельське, що у Херсонській області.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що завдяки роботі наших ракетно-артилерійських підрозділів в результаті ударів знищено 13 окупантів, самохідна гаубиця "Мста-С" та три одиниці автомобільної техніки. Також у Херсонській області в районі села Нововоскресенське знищено ворожий склад боєприпасів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог вдарив по трьом районам Дніпропетровської області. У Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Внаслідок вибуху стала пожежа, яку вже загасили рятувальники. Під ворожим обстрілом також опинився Нікопольський район – його чотири рази обстріляли з важкої артилерії та "Градів". Окупанти обстріляли Карпівську та Широківську громади, що у Криворізькому районі. Внаслідок обстрілу пошкоджено лінію електропередач.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах