"Дніпро не бомблять, бо євреї домовилися": Борис Філатов висміяв фейк

"Дніпро не бомблять, бо євреї домовилися": Борис Філатов висміяв фейк -

"Дніпро не бомблять, бо євреї домовилися": Борис Філатов висміяв фейк - фото: dniprorada.gov.ua

Події
21 серпня 2022 10:26

Міський голова Борис Філатов подякував силам протиповітряної оборони, які захищають небо над Дніпром та прокоментував інформацію про те, що "місто сильно не бомблять, бо домовилися євреї".

У Дніпрі шириться фейк про те, що місто не сильно обстрілюють лише через те, що місцева синагога домовилися з росіянами через московських євреїв.

- Як відомо, торговки з ринку "Озерка" та бабусі на лавках у дворах точно знають усі секрети світового закулісся. Їм про це розповіли у маршрутці, коли вони їхали до соцзабезу, ну чи Коля-бомбіла, що крутить кермо на таксі, точно все знає, бо у нього сват кума працює в СБУ черговим, – написав міський голова.

Борис Філатов зазначив, що вчора, 20 серпня, Протиповітряна оборони збила всі чотири ракети "Калібр", які російські окупанти запустили по Дніпропетровській області. Уламки збитих ракет впали у Кам’янському, Нікопольському та Дніпровському районах. А 5 липня нашим військовим вдалося збити всі шість ракет.

- Замість того, щоб вірити в нісенітницю та її ретранслювати, вклоніться в ноги тим, хто прикриває наше небо, – закликав Філатов.

Борис Філатов подякував військовим ППО -Борис Філатов подякував військовим ППО - фото: facebook.com/profile.php?id=100002157183088

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах