Уламки збитої ракети над Дніпропетровщиною пошкодили будинки

Уламки збитої ракети над Дніпропетровщиною пошкодили будинки

Уламки збитої ракети над Дніпропетровщиною пошкодили будинки - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
20 серпня 2022 15:57

Сьогодні зранку, 20 серпня, над Дніпропетровщиною збили чотири російські ракети "Калібр".

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, уламки однієї з чотирьох ракет впали у Покрові. Вони пошкодили чотири приватні житлові будинки. 

В пресслужбі ДСНС додали, що уламки збитих ракет впали у Кам’янському, Нікопольському та Дніпровському районах. 

У Нікопольському районі один будинок та автомобіль поряд загорілися. 48-річний чоловік отримав незначні опіки. Йому надали допомогу і він лікується вдома. Пожежу вже загасили. Також ліквідували виток газу, який стався через пошкодження газогону.  

Небезпечні частини ракет знешкодять піротехніки. Рятувальники продовжують оглядати території. 

Уламки збитоъ ракетиУламки збитоъ ракети - фото: t.me/mykola_lukashuk

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Микола Лукашук закликав мешканців Дніпропетровщини не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та бути максимально пильними. Він подякував нашим силам протиповітряної оборони, які вберегли область від можливої трагедії. 

– Подяка нашим силам ППО за те, що вберегли область від можливої трагедії! Ви – круті. Напередодні Дня Державного Прапора і Дня Незалежності окупанти передали нам ось такі "привіти". Тому ще раз закликаю громадян – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Ворог казиться, тож ми всі маємо бути максимально пильними, – написав Микола Лукашук. 

Нагадаємо, у разі наступу ЗСУ на Крим президент РФ Володимир Путін може загрожувати завдати ракетно-ядерних ударів по Києву, Дніпру та Львову. Про це повідомив директор Інституту трансформації суспільства, політолог Олег Соскін. Він додав, що вперте бажання Путіна володіти Кримом пояснюється тим, що він вважає його частиною символу Російської імперії, колишньої слави.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах